Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κλειστού καταστήματος κράτησης Πατρών .


ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Πάτρα 03-02-2012
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ Αρ. πρ.: 10
ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΤΡΑ                                                                                                                                          
... Τ.Κ. 25018(ΒΙ.ΠΕ.)
Τηλέφωνο,Φαξ: 2610647456

E-mail:froura¬patras@yahoo.gr


ΘΕΜΑ : ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κλειστού καταστήματος κράτησης Πατρών μετά από ομόφωνη απόφαση θα πραγματοποιήσει ...επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας τις παρακάτω ημέρες και ώρες :


ΤΕΤΑΡΤΗ 08-02-2012 ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 09:00-12:00 ΚΑΙ 15:00-18:00
ΠΕΜΠΤΗ 09-02-2012 ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 09:00-12:00 ΚΑΙ 15:00-18:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-02-2012 ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 09:00-12:00 ΚΑΙ 15:00-18:00

Οι τετράωρες στάσεις εργασίας γίνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον συνεχιζόμενο εργασιακό και οικονομικό εμπαιγμό της κυβερνητικής πολιτικής . Τα προβλήματα των καταστημάτων κράτησης δεν λύνονται με περικοπές στους μισθούς και με μειώσεις νυκτερινών θέσεων εργασίας ,κινδυνεύει η ασφάλεια των κρατουμένων ,των συναδέλφων μας και της κοινωνίας . Οι Υπάλληλοι της Εξωτερικής φρουράς Πάτρας ζητάνε άμεσες λύσεις και προτείνουν τα κάτωθι :

1. ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ.

2. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

3. ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ – ΑΡΓΙΩΝ – ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

4. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ( ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ, ΣΤΟΛΕΣ, ΟΠΛΑ, ΧΗΜΙΚΑ , ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ , ΤΖΙΠΑΚΙΑ , ΑΡΒΥΛΑ , ΜΠΟΥΦΑΝ, ΚΤΛ).

5.ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ.

6.ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ –ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΘΩς ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ <<ΒΑΛΤΩΣΕΙ >>ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Προσωπικό Ασφαλείας του Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Κλειστού Καταστήματος Κράτησης Πατρών ορίζεται το σύνολο του παρόντος προσωπικού, καθώς λόγω της ελλείψεως προσωπικού δεν δύναται να μειωθεί περισσότερο.
Κατά την διάρκεια της Στάσης Εργασίας, δεν θα εκτελεστεί καμία μεταγωγή-φρούρηση στα δικαστήρια εκτός αν συντρέχει παρέλευση 18μήνου και στα νοσοκομεία εκτός αν κινδυνεύει η ζωή του κρατουμένου. Επίσης δεν θα πραγματοποιούνται επισκεπτήρια συγγενών, συνηγόρων στα νοσοκομεία.

Η οικονομική και υπηρεσιακή εξαθλίωση πρέπει να σταματήσει, ας φωνάξουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου