Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ιδρύονται αποκλειστικά φαρμακεία για την ΕΛ.ΑΣ.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ίδρυση - στα πρότυπα του στρατού - φαρμακείων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά την πρόταση που είχε καταθέσει τον περασμένο Μάρτιο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Ο Ήλιος... αναποδογύρισε! (vid)


Η NASA δημοσίευσε ένα νέο οπτικό υλικό για το φαινόμενο της αντιστροφής της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου, μια διαδικασία που όπως δηλώνει η NASA έχει μόλις ολοκληρωθεί.
 

Κρήτη: Προσφορά αγάπης από την ΕΛ.ΑΣ.



Είδη πρώτης ανάγκης που προορίζονται σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, παραδόθηκαν σήμερα από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. 

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αμνηστία σε 1000 φυλακισμένους Αλβανούς πολίτες θα δώσει η Αλβανική κυβέρνηση – Σε επιφυλακή η Ελλάδα


filakismenos

Απονομή χάριτος σε περίπου 1000 Αλβανούς πολίτες που καταδικάστηκαν τελεσίδικα από τα αλβανικά δικαστήρια για αδικήματα χαμηλού κοινωνικού κίνδυνου και για ορισμένες ειδικές κατηγορίες προσώπων, αναμένεται να δώσει η Αλβανική Κυβέρνηση λόγω υπερπληθυσμού των φυλακών της χώρας.

Ενα «έξυπνο» περιπολικό της Αστυνομίας στη Νέα Υόρκη που δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής στους παράνομους...



Μπορεί οπτικά να μοιάζει πολύ με ένα κοινό περιπολικό, ωστόσο, οι δυνατότητές του αποδεικνύουν πως δύσκολα, πλέον, θα μπορεί ένας παραβάτης να ξεφύγει από τα χέρια των ένστολων.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ...Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί coca-cola και Nestea να αποσύρουν αναψυκτικά τους έπειτα από τρομοκρατική ενέργεια...Ανακοίνωση της Coca-Cola - Ποια αναψυκτικά αποσύρονται



Σε ανακοίνωση προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την προανάκριση που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τις ενέργειες της Αστυνομίας, αναφορικά με την υπόθεση της χθεσινής αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με αναψυκτικό που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ


Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ "ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ" Χρηματοδοτούνται από την Al Qaeda για να συκοφαντούν την Ελλάδα!???



Η Διεθνής Αμνηστία που με κάθε ευκαιρία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα παραδέχτηκε ότι συνεργάζεται με ΜΚΟ που έχει την έδρα της στην Ελβετία, και ιδρύθηκε από τον Καταριανό καθηγητή ιστορίας Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi και πρόεδρο της Al Karama (το όνομα της ΜΚΟ), ο οποίος δεν είναι τίποτα περισσότερο από εταιρεία-βιτρίνα της Al Qaeda!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών – Επικίνδυνη σπείρα Αλβανών αναζητά η αστυνομία


Πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών – Επικίνδυνη σπείρα Αλβανών αναζητά η αστυνομία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οπλισμένοι σαν αστακοί με καλάσνικοφ και πιστόλια δεν δίστασαν να πυροβολήσουν σε τρεις περιπτώσεις, στις δύο εναντίον αστυνομικών. Οι δράστες από την Αλβανία τα δύο τελευταία χρόνια έχουν κάνει δέκα ληστείες σε καταστήματα, έχουν αρπάξει έξι αυτοκίνητα και έχουν εισβάλει σε τρία σπίτια.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κρατούμενος έκρυβε κινητό σε «ευαίσθητο» σημείο!

Ιδιαίτερα… άβολο πρέπει να ήταν το ταξίδι με την κλούβα για έναν 36χρονο κρατούμενο που διατάχθηκε η μεταγωγή του στις φυλακές Τρικάλων από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο εξέτιε την ποινή του. Κι αυτό, γιατί είχε μετατρέψει…

Βίντεο: Χριστούγεννα στο 'Αγιο Ορος




Χριστούγεννα στα σπήλαια και στα καλύβια της Αθωνικής Πολιτείας.
Εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει πολλά χρόνια πίσω.
Εκεί όπου όλα μοιάζουν διαφορετικά και μαγνητίζουν όσους συμβιώνουν αυτή την ανείπωτη εμπειρία.
Η καρδιά σου γεμίζει ...και η ψυχή σου αγαλλιάζει . Το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου το αποδέχεσαι και το ζεις έτσι όπως πρέπει
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1009.html                               

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Επίδομα τέκνων: Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η καταβολή της 4ης δόσης


Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου  θα γίνει η καταβολή της τέταρτης και τελευταίας δόσης του οικογενειακού επιδόματος ΟΓΑ (επίδομα τέκνων , τριτεκνικά επιδόματα) .  Συγκεκριμένα, θα καταβληθεί το….

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Στην τελική ευθεία ο διεθνής διαγωνισμός για το e-justice


Η ηλεκτρονική Δικαιοσύνη (e-justice), μετά από εντατικές ενέργειες του υπουργού Δικαιοσύνης  Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι πλέον στην τελική ευθεία για την υλοποίηση της στα νευραλγικά δικαστήρια της χώρας, για την αναβάθμισή…

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αθανασίου: Θα αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών- Ιδρυση Δικαστικής Αστυνομίας


Αθανασίου: Θα αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών
Ο κ. Αθανασίου μίλησε στη γενική συνέλευση των πρώην συναδέλφων του   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Αθήνα
Σε ομιλία του το Σάββατο στην τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε ότι η αύξηση των μισθών των δικαστικών είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές του. «Ελπίζω ότι σύντομα θα τα καταφέρω» είπε.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡ/ΚΑ ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ" ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ...



Ένα αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε πρόσφατα στην όχθη της λίμνης Μικρή Πρέσπα, πυροδότησε έκρηξη ανθελληνισμού στην Αλβανία. Κατά την ΕΛ.ΑΣ., περίπολος

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ...



Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι το θέμα των αδειών, των επικίνδυνων κακοποιών; Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου της αστυνομίας:

Πάτρα: Νέα αναβολή στην απολογία των τριών εμπλεκομένων στη διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Αγίου Στεφάνου


Νέα αναβολή για να απολογηθούν αύριο πήραν ο αστυνομικός, ο σωφρονιστικός υπάλληλος και ο πολίτης που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και...

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ Πλησιάζει παγωνιά-φονιάς από την Τρίτη - Βοηθήστε τους αδύναμους



O βαρύς χειμώνας κάνει την εμφάνισή του στην χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα (υπολογίζονται από την ΔΕΗ σε 380.000 τα νοικοκυριά που έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλής), το πετρέλαιο θέρμανσης λίγω κάτω από 1,3 ευρώ στην Αθήνα και μέχρι και 1,5 ευρώ το λίτρο στην επαρχία και μια Ελλάδα να προσεύχεται να περάσει γρήγορα αυτό το κύμα ψύχους πριν θρηνήσει κι άλλα θύματα.

Ο Υπαρχιφύλακας Κωστένης Ηλίας στο πάνθεον των ηρώων



 Ο Υπαρχιφύλακας Κωστένης Ηλίας πήρε την θέση τους , στον κήπο των ΑΘΑΝΑΤΩΝ

"ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ".

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Στο Ίλιον πυροβολισμοί εναντίον Αστυνομικών....



Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε χθές το πρωί στο Ίλιον όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο διερχόμενο αυτοκίνητο που πιθανότατα ήταν κλεμμένο.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις νεκροί σε ανταλλαγή πυρών στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί κατά τη….

Σχέδια για σώμα Δικαστικής Αστυνομίας


Τη δημιουργία ανεξάρτητου σώματος Δικαστικής Αστυνομίας για την καλύτερη φύλαξη των δικαστηρίων προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Αγροτικές φυλακές μετατρέπονται σε κλειστές


Σε πέντε νέα τμήματα θα μεταταχθούν 502 κρατούμενοι..

Με αποφάσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, λόγω του «υπερσυνωστισμού κρατουμένων», πέντε τμήματα τριών αγροτικών φυλακών της χώρας μετατρέπονται σε κλειστές φυλακές, προκειμένου να μεταχθούν σε αυτά 502 κατάδικοι που εκτίουν ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 χρόνια.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κοχλάζει ο Κορυδαλλός, Στα άκρα η σύγκρουση εξωτερικής φρουράς και διευθύντριας

Η φωτογραφία από παλιότερη κινητοποίηση της εξωτερικής φρουράς

Η φωτογραφία από παλιότερη κινητοποίηση της εξωτερικής φρουράς
Με απανωτες αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου και με την προσκόμιση στοιχείων στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά που εκθέτουν τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Μαρία Στέφη, απαντούν τα 190 στελέχη της εξωτερικής φρουράς, που όπως υποστηρίζουν δεινοπαθούν οικονομικά και υπηρεσιακά χωρίς

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ελεύθερη η μητέρα της Σάρα. Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Ελεύθερη λόγω ψυχικής οδύνης -και με προφορική εντολή εισαγγελέα- αφέθηκε η 54χρονη τραγική μητέρα στη Θεσσαλονίκη, η οποία άναψε το μαγκάλι για να ζεσταθεί η κόρη της και το κοριτσάκι….

Νεκρή 13χρονη από αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του επειδή το μόνο που ήθελε ήταν να ζεσταθεί. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν μάνα και κόρη προσπάθησαν…